Kladdkaka: Skillnad mellan sidversioner
Hoppa till navigering
Hoppa till sök
Tidelag (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med '(lat Kladdus kakus) Bästa receptet (som för övrigt kommer ifrån Tidelags mama):<br> 175° 100 g margarin (smält)<br> 1,5 dl mjöl<br> 4 msk kakao<br> 1,5 tsk vaniljsoc…') |
mIngen redigeringssammanfattning |
||
(En mellanliggande sidversion av samma användare visas inte) | |||
Rad 1: | Rad 1: | ||
[[kategori:Mat]] | |||
(lat Kladdus kakus) | (lat Kladdus kakus) | ||
Nuvarande version från 21 juli 2012 kl. 17.02
(lat Kladdus kakus)
Bästa receptet (som för övrigt kommer ifrån Tidelags mama):
175°
100 g margarin (smält)
1,5 dl mjöl
4 msk kakao
1,5 tsk vaniljsocker (vanillinsocker utvinns ur rutten gran)
2 ägg
3 dl socker
30-35 min